Retourbeleid

Retourneren

Bij Ultimate Cards worden 100% van de artikelen geproduceerd nadat je een bestelling hebt geplaatst. Wij produceren speciaal voor jou!

Uitsluitingen van herroeping

Het herroepingsrecht geldt niet met betrekking tot de volgende overeenkomsten:

Overeenkomsten voor de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Hieronder vallen alle bestellingen die geplaatst zijn middels onze 'Configurator', ofwel het laten produceren van een artikel op basis van een eigen afbeelding. Deze artikelen worden specifiek voor de klant gemaakt en zijn derhalve volledig uitgesloten van het herroepingsrecht. Als de kwaliteit van het product met uw eigen foto tegenvalt, valt dit niet onder het recht van retour. Ultimate Cards accepteert geen retouren als eigen foto's geen goede kwaliteit hebben.

 Cadeaubonnen zijn uitgesloten van retourrecht.

Terugbetaling

Mochten producten beschadigd geleverd worden of door ons foutief overgenomen gegevens bevatten dan sturen wij zo snel mogelijk een nieuwe kaart of gaan wij (indien gewenst) over tot volledige terugbetaling van het aankoopbedrag en de verzendkosten.